43 parasta punaista akryylikynsiä vuonna 2020

21. Yksinkertaiset mattapunaiset kynnet

Tummanpunainen on niin tyylikäs ja trendikäs. Älä vain ota sanaamme, katso tämä seuraava kynsien idea. Tässä meillä on tummanpunaiset mattaarkun kynnet. Se on yksinkertainen ulkonäkö, mutta se tekee todella tyylikkään lausunnon. Luo nämä uudelleen tai voit kokeilla tummanpunaista millä tahansa pituudella ja muodolla. Tällaiset tummanpunaiset akryylikynnet näyttävät hämmästyttävän kiiltäviltä.

Yksinkertaiset mattapunaiset kynnet

Lähde: @chaunlegend

22. Lihavoitu punainen ja kultainen kynsien muotoilu

Rakastatko rohkeaa kynsitaidetta? Jos näin on, tämä seuraava kynsien idea on sinua varten. Jokaisella kynsillä on erilainen muotoilu, ja niihin kuuluvat: mattapunainen, kromi, kimallus, jalokivet ja paljon muuta. Se on hämmästyttävä manikyyri ja se varmasti saa kynnet huomata. Kiiltävät ja lumoavat kynnet ovat täydellisiä erityistilaisuuksiin. Luo koko ulkoasu tai voit kokeilla yhtä tai kahta mallista. Joka tapauksessa kynsi näyttää upealta.

Lihavoitu punainen ja kultainen kynsien muotoilu

Lähde: @margaritasnailz

23. Kimaltelevat punaiset akryylikynnet

Seuraava punaisten kynsien idea, joka meidän on näytettävä sinulle, on erittäin lumoava. Suurin osa kynsistä on tummanpunaisia. Jotkut kynnet ovat punaisia ​​ja yhdessä kynsissä on myös hopeakiilto. Se on tyylikäs ja kimaltava ulkonäkö, joka olisi täydellinen loma -aikaan. Samanlainen malli voidaan luoda mihin tahansa pituuteen ja muotoon.

Kimaltelevat punaiset akryylikynnet

Lähde: @joannasnails

24. Punaiset krominarkku naulat

Seuraavaksi meillä on kaunis perhonen kynsien muotoilu. Tätä ulkoasua varten useimmilla kynsillä on erilainen muotoilu, mukaan lukien yksinkertainen punainen väri, ombre, kromi ja perhoset. Rakastamme tätä yhdistelmää trendikkäitä kynsitaiteita, koska kaikki erilaiset ulkonäöt luovat ainutlaatuisen ja upean manin. Voit luoda jokaisen mallin uudelleen tai käyttää sitä vain kaikissa kynsissä. Voit käyttää punaisia ​​perhosia myös muissa kynsiväreissä kuin kirkkaissa. Alaston olisi loistava valinta.

Punaiset kromiset arkun kynnet

Lähde: @lunaanailss

25. Mattapunaiset akryylikynnet

Jos etsit glam -kynsien ideaa, tämä on täydellinen sinulle. Suurin osa kynsistä on rikas ja tumman mattapunainen. On yksi aksenttikynsi, jolla on punainen ja kultainen marmorivaikutus. Marmori antaa kynsille trendikkään ilmeen, mutta mani näyttäisi yhtä hyvältä kaikkien punaisten kynsien kanssa. Nämä punaiset akryylikynnet ovat upeita ja helppoja käyttää.

Mattapunaiset akryylikynnet arkun muodossa

Lähde: @huequeennails

26. Kuninkaan ja kuningattaren kynsien muotoilu

Seuraava kynsien muotoilu on ainutlaatuinen ja erittäin tyylikäs. Kaikki kynnet yhtä lukuun ottamatta ovat kiiltävän punaisia. Aksenttikynnet ovat alastomia, ja toisella puolella on K ja toisella Q. Alhaalla on myös pieni sydän. Se on niin söpö kynsisuunnittelu ja rakastamme epätavallista pelikorttitaidetta. Tämä sopii erinomaisesti kaikille, jotka pitävät omituisista kynsistä, mutta se olisi myös upea ulkoasu ystävänpäivälle, koska monet parit, kuten kuningas ja kuningatar -teema, sopivat. Voit luoda tämän ilmeen maalaamalla taiteen käsin tai käyttämällä kaavaimia.

Kuninkaan ja kuningattaren kynsien muotoilu

Lähde: @lunaanailss

27. Punaiset ja kultaiset kimaltelevat Stiletto -kynnet

Punainen ja kulta on niin kaunis väriyhdistelmä. Älä vain ota sanaamme, katso tämä mani. Nämä kynnet ovat pitkät ja terävä piikki. Kynnet alkavat punaisiksi ja muuttuvat sitten kullankeltaisiksi. Kuten näette, kimalteleva kulta ja punainen näyttävät hämmästyttäviltä yhdessä. Tällainen mani olisi täydellinen juhliin ja loma -aikaan.

Punaiset ja kultaiset kimaltelevat Stiletto -kynnet

Lähde: @margaritasnailz

28. Rikkaat punaiset kynnet tekojalokivillä

Rakastamme tummia ja rikkaita punaisia ​​sävyjä, ja tämä seuraava mani näyttää kauniin tavan käyttää yhtä näistä sävyistä. Nämä kynnet ovat pitkät ja arkun muotoiset. Kaikki ne on maalattu upealla tummanpunaisella värillä. Jokainen naula on myös koristeltu kuohuvilla strassilla. Väri ja strassit näyttävät niin tyylikkäiltä ja ylellisiltä yhdessä. Tällainen malli sopii myös erilaisiin kynsimuotoihin, stiletto näyttäisi hämmästyttävältä.

Rikkaat punaiset kynnet tekojalokivillä

Lähde: @lunaanailss

29. Punaiset kynnet, joissa on kiiltävä aksentti

Haluaisitko kynsissäsi hieman kiiltoa? Jos näin on, sinun on tarkistettava tämä idea. Suurin osa kynsistä on kiiltävä punainen sävy ja myös yksi aksenttikynsi. Aksenttikynsi on kirkas punaisella kimalluksella. Vaikka glitteriä on käytetty, mani on edelleen melko hienovarainen, koska kimallusväri sopii muihin kynsiin. Se on kaunis ja glam -muotoilu, joka sopii kaikille.

Punaiset kynnet, joissa on kiiltävä aksentti

Lähde: @lunaanailss

30. Punainen kromi ja marmorikynnet

Jos etsit trendikästä kynsien muotoilua, tämä on täydellinen sinulle. Tätä ulkonäköä varten jotkut kynnet ovat tummanpunaista kromia ja toiset upeaa marmoritaidetta. Värit ovat upeita ja marmori ja kromi ovat kaksi tyylikkäintä kynsien trendiä. Tämä on moderni ja ainutlaatuinen ilme, joka todella antaa lausunnon. Voit luoda tämän uudelleen tai käyttää kiiltävää tai mattapunaista kromin sijasta. Netissä on marmorikynsien taideoppaita.

Punainen kromi ja marmorikynnet

Lähde: @fiina_naillounge