61 Helppoa ja yksinkertaista pääsiäiskynsien muotoilua

41. Söpöjä pilkkuja ja pupun korvia

Seuraavaksi meillä on toinen söpö pilkku kynsien idea. Kynnet on maalattu upealla violetilla sävyllä, jossa on valkoinen pilkku. Aksenttikynsissä on myös ihana pupu -kynsitaide. Tämä on hauska ja kaunis ulkonäkö, joka sopii kaiken pituisille ja muotoisille kynsille. Luo tämä ilme uudelleen tai kokeile pastellinväristä sävyä, joka sopii kevääseen.

Söpö pilkkuja ja pupu korvat kynsien muotoilu

Lähde: @the_nail_lounge_miramar

42. Söpöjä ja maagisia pääsiäiskynsiä

Tämä seuraava kynsien muotoilu on niin söpö! Kolme kynsiä on kimaltelevia, ja niissä on holografinen ilme ja strassit. Toinen kynsi on violetti ja ihana kani. Tämä on hauska mani pääsiäisenä ja se näyttää myös hieman maagiselta. Voit luoda samanlaisen ilmeen tai käyttää mitä tahansa holografisia värejä minkä tahansa pupun kynsitaiteen kanssa. Yritä pitää värit pastellisävyisinä, koska nuo sävyt sopivat kevääseen.

Söpöjä ja maagisia pääsiäiskynsiä

Lähde: @malishka702_nails

43. Lihavoitu pääsiäinen kynsitaide, jossa on pilkkuja

Seuraavaksi meillä on hauska, rohkea ja värikäs pääsiäiskynsi -idea näyttääksemme sinulle. Kahdessa kynsissä on söpö pilkullinen muotoilu, kun taas muissa on suloisia pääsiäishahmoja, kuten pupu ja poikasen. Tämä mani on täydellinen niille, jotka haluavat ainutlaatuisen pääsiäismanin. Tämän ilmeen luomiseen käytetyt kiillotusaineet ovat OPI Alpine Snow ja Matte Top Coat sekä Snap Happy, Fear & Desire, Vices Versa, I’m Addicted, Romper Room ja Good To Go Essieltä, Mellow Yellow Sally Hansenilta ja lopulta China Glaze Liquid Leather. Voit myös tarkastella kunkin mallin lyhyitä opetusohjelmia alla olevalla sivulla.

Lihavoitu pääsiäinen kynsitaide, jossa on pilkkuja

Lähde: @ane_li

44. Värikkäät pastellikynnet

Jos kaikki kynsitaide pääsiäishahmoilla, kuten pupuilla, ei ole sinun juttusi, tämä voisi olla täydellinen. Kaikki tämän manin kynnet on maalattu eri pastelliväreillä vaaleanpunaisesta keltaiseen. Tämä on hauska ja värikäs muotoilu, joka näyttää tyylikkäältä pääsiäisen jälkeen. Suunnittelu sopii kaiken pituisille ja muotoisille kynsille. Lisäksi voit käyttää kaikkia värejä eri malleihin.

Värikkäitä pastellikynsiä

Lähde: @hollystarnails

45. Kirkas pääsiäinen kynsien muotoilu glitterillä

Tykkäätkö käyttää kirkkaita kynsivärejä ja glitteriä? Jos näin on, sinun on tarkistettava tämä. Jokaisella kynsillä on erilainen muotoilu, mukaan lukien söpöt pilkut, lohkon väri, pupun korvat ja kimallus. Se on niin kaunis ja käytetyt värit sopivat täydellisesti kevääseen. Tämä manikyyri on luotu väreillä Lavender Fields, Ibiza Breeze ja Pink Me Up by Ella+Mila. Käytettiin myös Little Ondinen yöpymistä ja Serendipityn päällyslakkaa. Voit tarkistaa opetusohjelman alla olevasta Insta -sivulta.

Kirkas pääsiäinen kynsien muotoilu glitterillä

Lähde: @nailart_bygracie

46. ​​Geometrinen pupu Art

Etsitkö ainutlaatuista ja trendikästä pääsiäiskynsitaidetta? Sitten tämä voisi olla täydellinen sinulle. Kaikki kynnet ovat eloisa keltainen sävy, mutta jokaisella on erilainen taide. Suunnittelu, jota todella rakastamme, on geometrinen pupu. Se on pieni musta ääriviiva pupusta, jonka sisällä on värikkäitä geometrisia muotoja. Tämä on trendikäs pääsiäismani. Luo tämä ilme uudelleen tai voit käyttää eri värejä. Voit jopa saada kaikki keltaiset kynnet kanin kanssa korostussuunnitteluna.

Geometrinen pupu Art

Lähde: @blingwinkel

47. Pääsiäismunan metsästys kynsien muotoilu

Yksi pääsiäisen parhaista osista on suklaamunien metsästys, ja tämä mani sai inspiraationsa lomaperinteestä. Suurin osa kynsistä on taivaansinisiä ja vihreää ruohoa. Söpöjä ja värikkäitä munia on piilotettu ruohoon, ja yhdessä naulalla on jopa pääsiäiskori. Tämä on hauska mani, joka juhlii pääsiäismunia. Voit tarkistaa tähän maniin käytetyt kynsilakat ja tarkastella myös opetusohjelmaa kynsitaiteilijan sivulla. Linkki on tässä.

Pääsiäismunan metsästys kynsien muotoilu

Lähde: @nailart_bygracie

48. Glam Easter Nails

Jos pidät glam -kynsistä, mutta haluat juhlia lomaa pääsiäisaiheisella manilla, tämä on sinua varten. Täällä meillä on soikeat kynnet, jotka on koristeltu pastelliväreillä, valkoisilla kuvioilla ja kultakalvolla. Se on upea mani ja se näyttää kauniilta myös pääsiäisen jälkeen. Tämä ilme luotiin Heroine NYC -lakilla, joiden värit olivat Peek-A-Blue, Peach Please, Lilac It, Empower-minttu ja Sugar Spun. Voit katsoa opetusohjelman kynsitaiteilijan sivulta.

Glam pääsiäiskynnet

Lähde: @nailartbyfrida

49. Värikkäät chevronit ja pupun korvat

Chevronit sopivat pääsiäiseksi, koska se on yksinkertaisempi tapa saada pääsiäismunat kynsillesi. Tässä on söpö tapa käyttää taidetta. Jokaisessa kynsissä on eriväriset chevronit ja yhdessä kynsissä on jopa kauniit pupun korvat. Tämä on hauska ja tyylikäs mani. Voit myös ostaa chevron -kynnetarroja verkossa, jotta voit yrittää luoda tämän manin kotona.

Värikkäitä chevroneja ja pupun korvia

Lähde: @sofinailstv

50. Kevään inspiroimat kynnet

Tämä seuraava kynsien idea yhdistää pääsiäisen ja kevään teemat yhteen. Jokaisella naulalla on erilainen muotoilu, joka sisältää pupun, kukkia, perhosia, sydämen ja paljon muuta. Se on söpö ja ainutlaatuinen mani, joka näyttää kauniilta koko kevätkauden. Voit luoda koko ulkoasun uudelleen tai käyttää vain yhtä tai kahta mallia.

Kevään inspiroimat kynnet

Lähde: @pennysnailbar