31 parasta ideaa punaisesta Ombre -hiusväristä

21. Vaaleanpunainen Ombre

Vaaleanpunainen on suosittu väri Ombre -tyyliin.

Vaaleanpunainen Ombre -hiusväri -idea

Lähde: @off7thsalon

Monista syistä ihmiset valitsevat vaaleanpunaisen pääasiassa Ombre -tyylin esittelemiseksi ja tumman pohjan täydentämiseksi. Punaiset värit luovat välittömästi lämpimän hehkun ihollesi. Väri näyttää toimivan minkä tahansa ihon sävyn kanssa ja heti katsomme jotain punaisilla hiuksilla ja rakastamme sitä. Näet hiusten terveen kiillon. Mielestämme se näyttää tyylikkäältä, trendikkäältä ja ajantasaiselta. Jos etsit eloisaa, hauskaa ja väriä, joka näyttää hahmosi, mielestämme tämä on täydellinen valinta!

22. Hienovaraiset, mustasta punaiseen Ombre -hiukset

Jos pidät tummista hiuksista, mutta haluat muutoksen, lisää hienovaraisia ​​Ombre -hiuksia.

Hienot mustasta punaiseen Ombre -hiuksiin

Lähde: @paintedhair

Meillä on taipumus tietää, mikä sopii kasvoihimme ja ihonväriimme, ja jos tiedät, että ne ovat tummat hiukset, pidä niistä kiinni. Tämä ei tarkoita sitä, ettet voi koskaan värjätä hiuksiasi eri värillä. ombre tulee paras ystäväsi! Valitsemalla ombre -hiukset, voit silti lisätä väriä, mutta voit myös pitää tummat hiukset. Se on täydellinen ratkaisu monille ihmisille ja siksi se on niin suosittu. Voit valita kirkkaan, luonnollisen tai hienovaraisen ombren, joka antaa ihmisille erilaisia ​​tyylejä. Tämä yllä oleva on tummalla pohjalla, musta ja hieman hienovaraisempi punainen sävy. Se ei erotu heti, mutta kun valo tarttuu punaisiin säikeisiin, se näyttää upealta.

23. Musta Burgundy Ombreen

Jos sinulla on tummat hiukset ja haluat lisätä jotain erityistä, katso tätä.

Mustat Burgundinpunaisiin Ombre -hiuksiin

Lähde: @simplicitysalon

Tämä on luonnollinen, upea ilme, jossa on väriä. Mustat juuret ja viininpunainen ombre -kohokohdat. Se sopii kaikkiin tilaisuuksiin, eikä sinun tarvitse lisätä kirkkaita värejä.

24. Punainen Balayage Ombre Hair

Jos haluat lisätä väriä ja tarvitset hieman jotain muuta kuin tavallinen Ombre -tyyli, kokeile tätä.

Punaiset Balayage Ombre -hiukset

Lähde: @nai_1991

Tämä on kaksi tekniikkaa sekoitettuna keskenään. Sinulla on ombre ja balayage. Se antaa luonnollisemman korostustuloksen etsimäsi värin ansiosta.

25. Tumma ja kirkkaan punainen Ombre

Värien valinnassa kannattaa harkita sekoittamista.

Kirkkaat punaiset Balayage Ombre -hiukset

Lähde: @salonbluredlands

Sekoittamalla tarkoitamme sekoittaa tummat ja vaaleat punaiset keskenään. Täällä voit nähdä tummanpunaisia ​​sävyjä ja muutamia kirkkaampia punaisia ​​sävyjä siellä täällä. Täydellinen!

26. Tummasta punaiseen Ombre

Onko sinulla pitkät hiukset?

Tummista punaisiin Ombre -hiuksiin

Lähde: @thekru

Ombre -hiukset toimivat pitkillä tai lyhyillä hiuksilla, mutta mitä pidemmät hiukset sinulla on, sitä kauemmin voit odottaa Ombre -värin käyttöönottoa. Tämä tyyli odottaa melko kaukana hiuksista Ombren punaista väriä, jota rakastamme. Näin tekemällä tummemmat hiukset kehysttävät kasvosi ja jos pidät tummemmista hiuksista, rakastat niitä. Sinulla on vielä väri päissä.

27. Tummasta kirkkaan punaiseksi Balayage Ombre

Tämä voi olla hankala tyyli saavuttaa, jos värjäät omat hiuksesi.

Tummasta kirkkaan punaiseen Ombre -hiuksiin

Lähde: @wesdoeshair

Syy on se, että et halua liikaa kirkkaan punaisia ​​säikeitä, joita et näe perusväriä. Tämän täydellisen kampauksen ja Halloween -tyylin välillä on hieno raja! Jos tunnet olosi luottavaiseksi ja olet aina värjännyt hiuksesi, tee se, mutta jos päässäsi on epäilyksiä, varaa aika kampaajalle. He voivat luoda tämän upean tumman pohjan kirkkaan punaisilla balayage -ombre -hiuksilla.

28. Kuparin punaisesta vaaleaan Ombre -hiuksiin

Tunnetko luonnolliset sävyt??

Kuparin punaisesta vaaleaan Ombre -hiuksiin

Lähde: @caroline.anythingbutbasic

Tämä kuparipunaisesta vaaleaan Ombre -tyyli näyttää hienovaraiselta ja on täydellinen luonnollisen näköinen väri, jonka voit sovittaa yhteen. Tämä on pitkä Ombre -tyyli, ja sanomalla tämän tarkoitamme pidempiä hiuksia ja Ombre -väri on alempana.

29. Burgundista kirkkaan punaiseen Ombreen

Me kaikki tiedämme, että viininpunainen (tummanpunainen) sekoittuu hyvin kirkkaan punaiseen sävyyn.

Burgundista kirkkaan punaisiin Ombre -hiuksiin

Lähde: @hairbymisssophie

Katsomme tätä kuvaa ja se vain vahvistaa sanomamme. Voit aina lisätä kiharat Ombre -väriin luodaksesi luonnollisen kimmoisuuden ja kohotuksen. Se näyttää kampauksesi vieläkin enemmän!

30. Kirkas punainen Ombre

Jos haluat näyttää kovan puolesi, tämä on sinulle.

Mustat ja kirkkaan punaiset Ombre -hiukset

Lähde: @noradababneh

Kirkas punainen ombre näyttää upealta ja erottuu. Se on hauskaa, eloisaa eikä sinun tarvitse huolehtia värin lisäämisestä mihin tahansa asuun, sinulla on hiukset!

31. Ruskeat – punaiset Ombre -hiukset

Sinun ei tarvitse mustia juuria saadaksesi upean Ombre -tyylin.

Ruskeasta punaiseen Ombre -hiuksiin

Lähde: @off7thsalon

Ruskeat hiukset toimivat yhtä hyvin. Jos olet ruskeaverikkö ja tarvitset hieman väriä, sinun ei tarvitse värjätä juuriasi, vaan vain hiusten vinkkejä. Tämä pitää hiukset kunnossa ja näyttää terveeltä.