63 erilaista tapaa käyttää paljaita kynsiä tänä vuonna

11. Dark Nude Coffin Nails

Seuraava ajatuksemme on kaunis ja hohdokas. Kynnet ovat vaalea alaston sävy, jossa on kaksi aksenttikynsiä. Yhdessä aksenttikynsessä on kuohuviiniä tekojalokiviä ja toisessa vaaleanpunainen kimallus. Vaaleanpunainen kimallus näyttää upealta! Jos aiot käyttää vaaleanpunaista, käytä vaaleaa sävyä, jotta se täydentää alaston väriä.

Dark Nude Coffin Nails

Lähde: @filglamournails

12. Dark Nude Ombre

Aiemmin esittelimme alaston ombre, tässä on toinen tapa pukeutua trendikkääseen ulkoasuun. Nämä kynnet eivät ole niin hienovaraisia ​​kuin muut, ja voit todella nähdä värin muutoksen. Kynsien alaosa on vaalea alaston ja kynsien väri muuttuu tummaksi. Se on lausunto, joka tekee maniista ja sopii erinomaisesti naisille, jotka haluavat rohkeamman ilmeen.

Dark Nude Ombre Nails

Lähde: @sheadbeauty

13. Sparkling Nude Nail Design

Kynsissäsi ei voi koskaan olla liikaa kiiltoa. Täällä meillä on joukko kiiltäviä, näyttäviä kynsiä, joissa on kauniita tekojalokiviä ja glitteriä. Kynnet ovat tyylikäs, kiiltävä alaston sävy, jossa on kaksi aksenttimallia. Toinen on hopeakimalle ja toinen on kaikenkokoisten strassien peitossa. Tämä on upea mani ja se on loistava muotoilu kaikille, jotka haluavat näyttää glamilta.

Kimalteleva alaston kynsien muotoilu

Lähde: @margaritasnailz

14. Nude ja Gold Glitter Nails

Jos rakastat glitteriä, mutta haluat hienovaraisemman ilmeen, nämä kynnet ovat sinua varten. Nämä kynnet ovat kaikki vaaleaa alaston sävyä yhtä naulaa lukuun ottamatta. Yksi naula on peitetty kullalla. Kuten näette, kimallus tekee edelleen tyylikkään lausunnon, mutta kokonaisnäkymä ei ole yhtä rohkea kuin ne, joissa on paljon glitteriä ja strasseja. Se on vain mukava tapa jazzata yksinkertainen alaston. Voit jopa tehdä glitteristä hienovaraisen lisäämällä vain yhden kerroksen glitterlakkaa.

Nude ja Gold Glitter Coffin Nails

Lähde: @nailsbykatrins

15. Pitkät kynnet valkoisilla V -kärjillä

Seuraava ajatuksemme on kuin ranskalainen manikyyri, jossa on trendikäs käänne. Kaikki kynnet on maalattu kauniilla alaston sävyllä ja jokainen on viimeistelty valkoisella v -kärjellä. Se on hieno tapa yhdistää klassinen kynsien ulkoasu moderniin tyyliin. Voit myös valita muita kärjen värejä, ehkä jopa valita glitterin!

Pitkät nude -kynnet valkoisilla V -kärjillä

Lähde: @chaunlegend

16. Nude Stiletto Nails Gold Glitterillä

Seuraavaksi meillä on näyttävä ja tyylikäs idea. Näissä tikkanauloissa on kaunis alaston sävy, joka on yhdistetty kultaiseen glitteriin ja jalokiviin. Jotkut kynnet ovat tavallisia alasti ja on olemassa kolme muuta upeaa mallia. Yksi kynsi on kultaista glitteriä, toinen naula on kulta- ja glitterikuvioinen ja viimeinen naula on kaksi helmiä. Se on upea ilme, joka antaa lausunnon.

Nude Stiletto -kynnet kultakimalleilla

Lähde: @filglamournails

17. Nude Pink Nails ja Sparkling Glitter

Se ei ole vain kulta- ja hopeakimalle, joka näyttää upealta alasti. Voit kokeilla myös muita värejä. Täällä meillä on alaston vaaleanpunaiset kynnet, joissa on kaksi kimallusta. Korostuskynsissä on vaaleanpunainen ja ruusukultainen kimallus. Kuten näette, vaaleanpunainen näyttää kauniilta alaston kanssa. Se on kaunis ja romanttinen mani -idea, joka sopisi täydellisesti häihin, juhliin, treffi -iltaan tai jopa ystävänpäivään.

Alaston vaaleanpunaiset kynnet ja kuohuviini

Lähde: @joannasnails

18. Tyylikkäät marmori- ja glitterikynnet

Toinen viileä kynsien trendi, jota voit kokeilla nude -kynsillä, on marmori. Tämä seuraava idea sisältää alaston kynnet, joissa on kaksi aksentti -mallia. Toinen on glitteri ja toinen on tyylikäs, valkoinen marmorikuvio. Se on hienovarainen, mutta tyylikäs kynsitaideidea, joka sopii kaikille. Voit luoda tämän ilmeen uudelleen tai valita alasti ja marmorikynnet ilman glitteriä. Voit tutustua online -opetusohjelmiin, joiden avulla voit luoda marmorisen ilmeen.

Tyylikkäät marmori- ja kimaltelevat arkun kynnet

Lähde: @filglamournails

19. Helppo ja tyylikäs kynsien muotoilu

Alaston ja kulta ovat niin tyylikäs yhdistelmä. Älä vain ota sanaamme, katso nämä kynnet. Kynnet ovat vaaleita alastomia, ja niissä on kultainen aksentti. Korostussuunnittelussa on yksi kultaraita, jossa on kultainen koriste. Tämä on niin tyylikäs ulkoasu! Voit luoda samanlaisen mallin kulta -nauhalla saadaksesi raidan ulkoasun ja valitaksesi minkä tahansa koristeen. Jalokivetkin olisi mukavia.

Helppo ja tyylikäs nude kynnet

Lähde: @nailsbykatrins

20. Matte Nude ja Purple Glitter Nails

Violetti on toinen väri, joka sopii kauniisti alaston kanssa. Tässä meillä on alastomia kynsiä, joissa on kaksi violettia glitter -aksenttikynsiä. Kuten näette, kaksi väriä täydentävät toisiaan täydellisesti. Voit valita glitterin, kuten esillä, tai vain yksinkertaisen violetin sävyn.

Matta Nude ja Purple Glitter Nails

Lähde: @joannasnails