43 Nopeat ja helpot punokset lyhyille hiuksille

Kun harkitset trendikästä lyhyttä leikkausta, se voi tulla mieleesi uusien hiusten muotoilusta. Saatat ihmetellä, voinko silti saada kauniita kiharoita tai tyylikkäitä punoksia? Olemme täällä sanoaksemme, että ehdottomasti voit! On niin monia upeita tapoja muotoilla lyhyet hiukset. Yksi suosituimmista tavoistamme on punokset. Punokset näyttävät hämmästyttäviltä lyhyillä hiuksilla ja näyttääksemme kuinka paljon, olemme löytäneet 43 upeinta punosta lyhyille hiuksille. Kaikille on jotakin, haluatko uuden kampauksen tai haluat luoda erilaisen ilmeen hiuksillesi, jotka sinulla on jo. Löydät ideoita glam -hiuksista, rantatyyleistä ja paljon muuta!

1. Tyylikäs sivupunos lyhyille hiuksille

Ensimmäinen hiusidea, joka meidän on näytettävä sinulle, on tämä tyylikäs sivupunos. Tämän ilmeen vuoksi hiukset ovat melko lyhyet, ja osa hiuksista on punottu sivulle viiden säikeisen punoksen luomiseksi. Viiden säikeen punoksia on vaikeampi luoda, mutta voit löytää opetusohjelmia verkossa ja lopputulos on sen arvoinen. Jos viisi lankaa on liikaa, kokeile klassista punosta ja se näyttää yhtä trendikkäältä!

Tyylikäs sivupunos lyhyille hiuksille

Lähde: @lex_haircraft

2. Kaksi hollantilaista punosta

Monet voivat olla hieman huolissaan hiusten leikkaamisesta, koska he ovat huolissaan siitä, että he eivät voi enää luoda hämmästyttäviä tyylejä hiuksiinsa. Yksi tyyleistä on tällaiset punokset. Tämä on klassinen ja tyylikäs ulkonäkö, joka näkyy usein pitkillä hiuksilla. Kuten näette, kaksi hollantilaista punosta näyttävät hämmästyttäviltä tällä hiusten pituudella ja voit jopa kokeilla sitä lyhyemmillä hiuksilla. Tällainen hiusidea on todiste siitä, että voit silti luoda upeita ilmeitä lyhyillä hiuksillasi.

Kaksi hollantilaista punosta lyhyille hiuksille

Lähde: @voudetranca

3. Multi Braid Style

Jos etsit uutta, raikasta ja trendikästä kampausta, tämä seuraava valinta on sinua varten. Tässä meillä on kampaus, jossa on kaksi erilaista punosta. Se on puoliksi ylös, puoliksi alaspäin, löysä punos sivussa. Löysän punoksen lopussa on tiukka kalanhäntäpunos. Tämä on niin luova ja tyylikäs idea. Voit yrittää luoda tämän hiusidean uudelleen tai käyttää kahta eri punosta luodaksesi oman ainutlaatuisen punotun tyylisi.

Puoliksi punottu tyyli pitkälle Bob -hiukselle

Lähde: @michaelgrayhair

4. Boho Waves ja Braid

Rakastatko boho -hiuksia ja ranta -aaltoja? Sitten tämä kampaus on sinua varten. Tämä on toinen lyhyempi kampaus, joka osoittaa, kuinka voit silti luoda rakastettuja tyylejä lyhyille hiuksille. Hiukset on heilutettu kauniisti ja niissä on löysä sivupunos. Tällainen kampaus voidaan pukea ylös tai alas. Se näyttäisi jopa hämmästyttävältä häät!

Boho -aallot ja punos lyhyille hiuksille

Lähde: @lex_haircraft

5. Kaksipuoliset punokset lyhyille hiuksille

Sen sijaan, että yrittäisit vain yhtä punosta, miksi et kokeilisi kahta ?! Tässä on loistava tapa käyttää kaksoispunoksia. Hiukset ovat melko lyhyet ja ne on punottu kahteen sivupunokseen. Tämä on helppo käyttää ja tyylikäs ulkonäkö. Se sopii kaikille ja sitä voidaan käyttää missä tahansa töistä illanviettoon.

Kaksipuoliset punokset lyhyille hiuksille

Lähde: @voudetranca

6. Sotkuiset punokset Pixie Cutissa

Seuraavaksi meillä on kruunupunos. Kruunupunokset ovat tyylikäs valinta ja kehystävät kasvot kauniisti. Tässä on upea kruunupunosidea lyhyille hiuksille. Rakastamme tätä kampausta, se on niin funky ja söpö. Tällainen punos näyttää upealta ympäri vuoden, mutta varsinkin kesällä ja festivaaleilla.

Sotkuiset punokset Pixie Cutissa

Lähde: @emilyandersonstyling

7. Paksu hollantilainen punos

Etsitkö tapaa jazzata rintasi? Sitten tämä kampaus on sinua varten. Tämä on lyhyt bob, jossa on paksu hollantilainen punos. Se on yksinkertainen punos, mutta se todella houkuttelee tyyliä. Voit luoda tämän ilmeen uudelleen tai käyttää haluamaasi punosta. Kalanhäntäpunos näyttäisi myös upealta.

Paksu hollantilainen punos lyhyille hiuksille

Lähde: @hairbysaretta

8. Glam, Half Up Braid lyhyille hiuksille

Tarvitsetko glam -kampauksen erityistilanteeseen? Katso sitten seuraava valintamme. Tässä lyhyessä kampauksessa on vintage-tunnelma, jossa on puoli ylös ja äänenvoimakkuus yläosassa. Siellä on myös kaunis sivupunos. Tämä on tyylikäs ja kaunis kampaus. Se olisi hämmästyttävää treffi -iltoihin, häihin, juhliin ja muihin erityistapahtumiin.

Glam Half Up Braid lyhyille hiuksille

Lähde: @giedry_penteados

9. Sotkuiset lyhyet hiukset + hienovarainen sivupunos

Et tarvitse paksua ja suurta punosta, jotta se voi vaikuttaa. Ehkä valita jotain hienompaa kuin tämä. Hiukset ovat toiselta puolelta pidemmät ja toiselta lyhyet. Siellä on myös pieni sivupunos. Tämä on funky ja trendikäs kampaus, joka sopii täydellisesti sisäisen rock -poikasesi vapauttamiseen!

Sotkuiset lyhyet hiukset + hienovarainen sivupunos

Lähde: @chloenbrown

10. Lyhyt Bob ranskalaisella pitsipunoksella

Seuraavaksi meillä on upea vaalea blondi bob ranskalaisella pitsipunoksella. Tällainen punos on muotoiltu hiusten eteen. Se on loistava punos pitkille otsille, jos haluat muotoilla ne tai jos ne kasvavat ulos. Verkossa on opetusohjelmia, joiden avulla voit kokeilla tämän tyyppistä punosta. Rakastamme tätä trendikästä ulkoasua.

Lyhyt Bob ranskalaisella pitsipunoksella

Lähde: @lex_haircraft