43 Kaunis ja helppo Halloween -meikki näyttää

21. Musta & Valkoinen ilme

Ja nyt kaikkein monimutkaisin kisu – musta ja valkoinen kisu. Hieman pelottava, vähän söpö, paljon mahtavaa. Tätä varten sinun on ajateltava hieman laatikon ulkopuolelta. Unohda kaikki oppimasi siitä, miten sinun * pitäisi * tehdä kulmakarvasi, ja tee ne hieman toisin. Pelin tavoitteena on tehdä meikistäsi niin suuri ja rohkea kuin mahdollista – se on loppujen lopuksi Halloween.

Mustavalkoinen DIY kissa Halloween -meikki

Lähde: @tanlehoux

22. Yksinkertainen gepardimeikki

Gepardikuvio (tai leopardikuvio) on itse asiassa paljon helpompi luoda uudelleen kuin luulit, ja kun olet oppinut perusasiat, mitään ei voi leopardikuvioida. Kuvittele, että sinulla on kauniit leopardikynnet, jotka sopivat upeaseen leopardimeikkiisi. Sinun tarvitsee vain laittaa tummemman ruskean / pronssin sävy kasvoillesi ja napata sitten musta / tummanruskea eyeliner. Harjaat vain vuorauksen tummemman luomivärin reunan ympärille tai mitä olet käyttänyt alkuperäisessä tummemmassa sävyssä, ja sinulla on jotain, joka näyttää vähän tältä. Se on paljon helpompaa kuin luulit, eikö?

Helppo ja yksinkertainen Cheetah Halloween -meikki

Lähde: @theweekendgypsy

23. Glam Kitty

Entä glam kitty? Se on hämmästyttävän näköinen, eikö? Ja vielä suurempi uutinen on, että kaunis ja helppo Halloween -meikki näyttää vain muutaman minuutin. Useimmilla meistä on vaatekaapissamme jotain mustaa (*kaikkea mustaa), joten se antaa sinulle täydellisen viime hetken Halloween-puvun. Tiedätkö, kun olet jättänyt kaiken viimeiselle minuutille, kuten niin monet meistä tekevät…

Glam DIY Cat Halloween -meikki

Lähde: @giuliannaa

24. Kaunis sokerikallon inspiroima meikki

Seuraavaksi meillä on toinen sokerikallon meikki -idea. Tämä on kaunis ja siinä on tyylikäs valkoinen, musta ja punainen muotoilu. Hänen silmämeikkinsä on myös erittäin hohdokas. Tällainen meikki sopii kaikille, jotka haluavat näyttää pelottavalta Halloweenille, mutta myös upeilta juhliin. Yritä käyttää samanlaista kukka -pääpantaa kuin tämä. Voit ostaa niitä verkossa tai jos pidät käsitöistä, voit tehdä sen itse.

Kaunis sokerikallon inspiroima meikki

Lähde: @makeupbyjanetcobian

25. Doll Illusion Makeup Idea

Seuraava idea sisältää erittäin viileän illuusion. Tämä meikkitaiteilija on luonut nukkemeikin. Hänen silmänsä näyttävät olevan paljon suurempia kuin ne, mikä luo nuken ilmeen. Tämä malli on saanut inspiraationsa Bratz -nukkeista, jotka voit säilyttää, jos haluat tyylikkään Halloween -ilmeen. Jos haluat olla pelottavampi, käytä piilolinssejä ja valitse tummempi meikki.

Doll Illusion meikkiidea

Lähde: @makeupby_makenzie

26. Gangsterin klovni

Toinen suosittu ulkoasu kokeilla tätä Halloweenia on gangsteri -pelle. Rakastamme gangsteri -pellemeikkiä, koska se voi olla niin yksinkertainen tai koristeellinen kuin haluat. Voit myös pitää silmämeikkisi kauniina ja hohdokkaana. Tässä on hyvä esimerkki gangsteri -klovnista. Hänen silmänsä näyttävät upeilta ja suun ympärillä oleva muotoilu näyttää myös viileältä. Löydät täydellisen luettelon ulkoasun luomiseen käytetyistä tuotteista alla olevalta sivulta.

Gangsterin pelle -meikki

Lähde: @yadeemua

27. Ainutlaatuinen ja taiteellinen bat -meikki

Etsitkö yksinkertaista, ainutlaatuista ja hieman pelottavaa meikkiä? Jos on, tarkista tämä. Täällä meillä on erittäin glam -meikki, jossa on lepakko. Pienet lepakot on piirretty hänen poskilleen ja silmiensä yläpuolelle. Se on niin hieno idea ja se olisi hieno viime hetken ulkoasuna. Löydät lepakko meikki opetusohjelmat verkossa ja näet mitä tuotteita käytettiin tähän meikkiin alla olevasta linkistä.

Ainutlaatuinen ja taiteellinen lepakko meikki

Lähde: @jwmua

28. Yksinkertainen ja pelottava hämähäkin meikki

Seuraava idea on toinen yksinkertainen ulkoasu ja se on yksi suosikeistamme! Tämä taiteilija on pitänyt meikkinsä kauniina ja tyylikkäänä, kuten sinä käyttäisit joka päivä, mutta hän on lisännyt hämähäkkijalat yhteen silmään! Kuten näette, hämähäkin jalat näyttävät niin ainutlaatuisilta ja hieman pelottavilta. Tämä on mahtava idea, ja voit luoda sen uudelleen tai käyttää jalkoja minkä tahansa meikin kanssa. Ehkä valitse tummemmat huulten ja silmien värit, koska se on Halloween.

Yksinkertainen ja pelottava hämähäkkimeikki

Lähde: @satyress

29. Auringonkukan Scarecrow -meikki kimalluksella

Scarecrows on myös yksi Halloweenin välttämättömistä asuista. Tämä seuraava idea näyttää kuinka käyttää variksenpelätinmeikkiä tyylikkäästi. Hänen silmänsä ovat erittäin lumoavat, ja hänen nenässään ja toisessa silmässä on söpö auringonkukka. Tämä on upea meikki, joka sopii kaikille. Voit katsoa YouTube -opetusohjelman alla olevalta sivulta.

Auringonkukan Scarecrow -meikki kimalluksella

Lähde: @hallayahsade

30. Glam ja tyylikäs luuranko meikki

Tämä seuraava meikkiidea on yksi suosikeistamme! Täällä on glam ja tyylikäs luuranko meikki! Meikkitaiteilija on luonut kauniin silmämeikin ja käyttänyt klassista luurankoa. Koska meikki on valkoinen, se luo tyylikkäämmän ja aavemaisen ilmeen. Luuranko on täynnä helmiä ja kukkia. Tällainen meikki on täydellinen juhliin tai Halloween -iltaan kaupungissa.

Glam ja tyylikäs valkoinen luuranko meikki

Lähde: @kauneus